Απολύμανση-Απεντόμωση-Μυοκτονία

Η Ecorvision αναλαμβάνει την πλήρη απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία του χώρου σας,σε πολύ προσιτές τιμές και παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες. Η εταιρείας μας διαθέτει άδεια στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης για την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας.

Προσφορά για απεντόμωση:

Απεντόμωση διαμερίσματος εως 30 τ.μ. –> 20€ + ΦΠΑ

Απεντόμωση διαμερίσματος από 30 εώς 150 τ.μ. –> 25€ + ΦΠΑ

Απεντόμωση κοινόχρηστων πολυκατοικίας εως 4 διαμερίσματα –> 30€ + ΦΠΑ

Απεντόμωση κοινόχρηστων πολυκατοικίας από 5 εώς 12 διαμερίσματα –> 35€ + ΦΠΑ

Απεντόμωση κοινόχρηστων πολυκατοικίας από 13 εώς 20 διαμερίσματα –> 45€+ ΦΠΑ

Η προσφορά περιλαμβάνει απεντόμωση με ψεκασμό.

Για κάθε εφαρμογή στους κοινόχρηστους των πολυκατοικιών, προσφορά απεντόμωσης διαμερίσματος 5€ ανά διαμέρισμα, + 10€ gel

Προσφορά απεντόμωσης μικρό-μεσσαίων επιχειρήσεων :

25€ + ΦΠΑ για ψεκασμό

10€+ ΦΠΑ για gel

Προσφορά μυοκτονίας :

Για την καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων από 15€ + ΦΠΑ

Προσφορά για απολύμανση:

Για ιούς, μύκητες , βακτήρια από 25€ + ΦΠΑ

Παρέχεται Πιστοποιητικό απεντόμωσης, απολύμανσης, μυοκτονίας.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτέλεσματος.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση νοείται η μέθοδος καταπολέμησης των επιβλαβών και ενοχλητικών παράσιτων(εντόμων και άλλων αρθροπόδων), που αποτελούν τους βασικούς φορείς διάφορων ασθενειών, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων.

Η ECORVISION αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημά σας με :

 • κατσαρίδες(φορείς σαλμονέλας, δυσεντερίας, γαστρεντερίτιδας κ.α)
 • κατσαριδάκια
 • μυρμήγκια
 • κουνούπια-σκνίπες-μύγες
 • κοριούς(προκαλούν έντονα τσιμπήματα και εξανθήματα στο δέρμα του ανθρώπου)
 • ψύλλους(φορείς πανώλης, προκαλούν δερματίτιδες και αλλεργίες)
 • σκόρους( σε ντουλάπια τροφίμων ή σε ντουλάπες ρούχων

και κάθε άλλου είδους έντομο

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί βιοκτόνα υψηλών προδιαγραφών, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, άοσμα και απολύτως ασφαλή για την υγεία.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτέλεσματος.

 • Βέλτιστες λύσεις
 • Προσιτές Τιμές
 • Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό

Παρέχεται Πιστοποιητικό Απεντόμωσης

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση ορίζεται η διαδικασία εξάλειψης των παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, μύκητες, βακτήρια κτλ), που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό, από επιφάνειες ή αντικείμενα, με τη χρήση χημικών μέσων.Με τη διαδικασία της απολύμανσης επιτυγχάνεται η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,9999 % (για τους ιούς κατά 99,99%).

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη απολύμανση του χώρου σας,σε πολύ προσιτές τιμές και παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτέλεσματος.

Παρέχεται Πιστοποιητικό απολύμανσης

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία λέγεται η διαδικασία απομάκρυνσης και απαλλαγής από κάθε είδους τρωκτικό(ποντίκια, αρουραίοι), που πέρα από την ενοχλητική παρουσία τους στον χώρο σας , αποτελούν και βασικούς φορείς μετάδοσης διάφορων παθογόνων μικροοργανισμών όπως πανώλης, τυφοειδούς πυρετού, σαλμονέλωσης κ.α).

Ανάλογα με τον χώρο που λαμβάνει χώρα η μυοκτονία (εσωτερικό ή εξωτερικό) χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι απομάκρυνσής-εξολόθρευσής τους.

 • Κολλώδεις Επιφάνειες
 • Αιμολυτικά Δολώματα τα οποία τοποθετούνται σε δολωματικό σταθμό

Όλα τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτέλεσματος.

 • Εγγύηση Αποτελέσματος
 • Προσιτές Τιμές

Παρέχεται Πιστοποιητικό Μυοκτονίας

Call Now Button2114168402